Υποτροφίες Καλοκαιρινές

Υποτροφίες Καλοκαιρινές

Η Βιολογική Εταιρεία Κύπρου (ΒΕΚ) παρέχει τη δυνατότητα στα μέλη της να συμμετέχουν στο πρόγραμμα υποτροφιών της FEBS. Το Πρόγραμμα Υποτροφιών της FEBS ξεκίνησε το 1979. Από τότε έχει γίνει γνωστό ως ένα πολύ ανταγωνιστικό και διάσημο πρόγραμμα. Αυτό έγινε χάρη στις αυστηρές διαδικασίες επιλογής και στο πακέτο που προσφέρουμε στους υποτρόφους.

Η FEBS ως μέρος της δέσμευσής της για υποστήριξη των νέων επιστημόνων, προσφέρει τόσο ΥποτροφίεςΜικρής διάρκειας όσο και ΥποτροφίεςΜεγάλης διάρκειας σε μέλη των Συστατικών Εταιρειών της όπως είναι η Βιολογική Εταιρεία Κύπρου (ΒΕΚ), καθώς και ΥποτροφίεςΚαλοκαιρινές σε πολλά υποσχόμενους νέους φοιτητές. Η FEBS προσφέρει επίσης Υποτροφίες που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για μέλη των Συστατικών Εταιρειών της όπως είναι η Βιολογική Εταιρεία Κύπρου (ΒΕΚ) σε ορισμένες μειονεκτούσες χώρες της FEBS. Οι υποτροφίες έχουν σκοπό να επιτρέψουν σε μέλη των Συστατικών Εταιρειών της όπως είναι η Βιολογική Εταιρεία Κύπρου (ΒΕΚ) που εργάζονται σε μια χώρα FEBS να εργαστούν σε ένα εργαστήριο σε μια άλλη χώρα της FEBS. Λόγω της μικρής ηλικίας τους, οι υποψήφιοι για τις Καλοκαιρινές υποτροφίες δεν χρειάζεται να είναι μέλη μιας Συστατικής Εταιρείας της FEBS όπως είναι η Βιολογική Εταιρεία Κύπρου (ΒΕΚ).

Οι καλοκαιρινές υποτροφίες της FEBS απονέμονται σε νέους υποσχόμενους φοιτητές σε μια χώρα FEBS που επιθυμούν να αποκτήσουν πρακτική επιστημονική εμπειρία σε ένα ίδρυμα που βρίσκεται σε μια άλλη χώρα εντός της περιοχής FEBS.

Οι υποψήφιοι πρέπει κανονικά να είναι εγγεγραμμένοι μεταπτυχιακοί φοιτητές σε μια χώρα FEBS που δεν έχουν υποβάλει ακόμη διδακτορική διατριβή.

Οι καλοκαιρινές υποτροφίες απονέμονται μία φορά το χρόνο. Για να είναι επιλέξιμοι να υποβάλουν αίτηση για Καλοκαιρινή υποτροφία, οι υποψήφιοι πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι φοιτητές σε μια χώρα FEBS που αναζητούν εργασία σε εργαστήριο σε διαφορετική χώρα FEBS.

Για πληροφορίες σχετικά με τις Καλοκαιρινές Υποτροφίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της FEBS.

https://www.febs.org/our-activities/fellowships/febs-summer-fellowships/